24 Ocak 2014 Cuma

Meteor Shower - Çin Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Sıradan bir hayat süren çalışkan ve azimli Yuxun'un ünlü ve zenginlerin okuluna girmesine
hak kazanmayla başlayan hikaye. Diğer versiyonlardan daha farklı bir şekilde çekilmiş dizi..


Three Kingdoms - Çin Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Luo Guanzhong’un “Romance of the Three Kingdoms” adlı eserinden televizyona uyarlanan dizinin maliyeti 100 milyon Renminbi (Çin’in resmi parası). Gao Xixi’nin yapımcılığını üstlendiği Üç Krallık, toplam 95 bölüm uzunluğunda.
Dizi, “Red Cliff” adlı filmdeki dönemle aynı dönemde geçiyor. Cao Cao,Lü Bu,Liu Bei,Zhuge Liang gibi derebeylerinin Han İmparatorluğu’nun son dönemlerinde ayaklanıp imparator olma yolunda sarfettikleri gayretler ekrana taşınıyor…


Le Jun Kai - Çin Online Dizi İzle



Hot Shot - Tayvan - Çin Online Dizi İzle


Dizinin Konusu
Yuan Da Ying küçüklüğünden beri basketbol oynamayı çok sever, fakat Büyükannesi oynamasına asla izin vermez. Fakat bir gün Yuan Da Ying'in büyükannesi vefat eder ve Yuan Da Ying'e bir mektup bırakır. Mektupta Yuan Da Ying'in basketbol hayalini gerçekleştirmesini, onun bir arkadaşına gitmesini ve o kişinin ona yardım edeceğini söyler.

Fondant Garden - Tayvan-Kore Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Park Jung Min Kore’deki aile şirketlerini devralmak istemeyen genç bir girişimcidir.Park Jung Min sonra Tayvan’a kaçar ve burada bir pasta şefi gibi davranır ve Jian Man Shu’le aşkları da böyle başlar.


The Queen of SOP 2 - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 The Queen of Sop dizisinin ikincisidir fakat ilk diziyle bağı pek yok farklı hikayeler yani eksikliğini hissetmezsiniz.


Alice in Wonder City - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Hayallerinin tohumlarını şehre saçmış 4 kişi...Dördü de tohumların bir gün yeşermesini bekliyor.


Gloomy Salad Days - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 12 farklı hikayenin anlatıldığı dizide, hayatın içindeki olaylardan alınan konular duygusal olarak işlenmektedir. 


Tokyo Juliet - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Lin Lai Sui'nin (Ariel Lin) kendi tasarımı olan papatya serisi o beş yaşındayken Chu Xing tarafından çalınmıştı.Bu olay yüzünden annesi babasından ayrıldı ve onları terk etti.
Sui hayatı boyunca Chu Xing^'den nefret etti ve ondan intikam alacağına yemin etti.
Ve tüm gücünü göstermek için Chu Xing'i mağlup edene kadar aşık olmayacağına dair yemin etti.
Ama onun düşünce tarzını değiştirebilecek yeteneğe sahip olan Ji Feng Liang adında biri ile tanıştı. Çıkmaya başladılar ve Sui uzun süre Ji Feng Liang'ın babasının Chu Xing olduğunu fark etmedi.İlişkilerinde bir çok engelle karşılaştılar. bu Ai Li Ou, Guang Xi ve en yeni rakip Lu Yi Ming' de kapsıyor.Liang ünlü tasarımcı tarafından adı lekelenmiştir ve kendini geliştirmek için İtalya'ya gitmeye karar vermiştir.Sui de ona bu fırsatı verdi ama o yeni tasarım markası ile Lu Yi Ming'e yardım etmeyi reddetti.


Together - Tayvan Online İzle


Dizinin Konusu

 Mars bir dizi yanlış anlaşılma yüzünden popülaritesini yitirmiş bir süper stardır. Askere gitmek zorunda kalmamak için, menajerinin zoruyla okula başlar. Ajansı da ona yaptığı yatırımları kısmaya karar verdiği için kendisine acilen yeni bir ev bulmak zorundadır. Menajeri tesadüfen ona, tam bir mangakolik ve içine kapanık bir otaku olan Momo ve ablasının evlerinde bir oda kiralamıştır. Oysaki bu büyük bir talihsizliktir. Çünkü Momo, Mars’ın sınıf arkadaşıdır ve ikisi pek iyi anlaşamamaktadır.


Easy Fortune Happy Life - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Yan Da Feng'in büyükbabası av esnasında yaralanmıştır ve Huang Chun Xiang adında bitkisel ilaçlar yapan bir kız tarafından bulunarak tedavi edilmiştir. Bu sırada kıza aşık olmuştur ve bir gün onun için geri geleceğine dair söz verir. Aradan uzun yıllar geçer ve Da Feng'in büyükbabası bitkisel ilaçlar yapan büyük bir şirketin başkanı olur ama asla Chun Xiang için geri dönmemiştir. Chun Xiang artık yaşlı bir kadındır ama bir gün gelip onu bulacağından asla ümidini kesmemiştir. Chun Xiang kızının çocukları Xie Fu An ve Xie Pi Dan ve sadık köpekleri Anthony ile yaşamaktadır. Xie Fu An'da bitkisel ilaçlar konusunda eğitim alıp yerel bir hastanede hastaları tedavi etmektedir. Bir gün Yan Da Feng'in büyükbabası kalp krizi geçirir ve hastaneye kaldırılır. Fu An ona iyi gelecek ilaçlar verir. büyükbaba uyandığı zaman karşısında tıpkı Chun Xiang'a benzeyen bir yüz görür. iyileştiğinde Fu An ile evlenecek kişiye servetini bağışlayacağını ilan eder. Bunu duyunca sinirlenen Da Feng, Fu An'ın daha önce köyde karşılaştığı kız olduğunu bilmeden onu öldürmesi için bir kiralık katill tutar. Daha sonra Fu An'ın köyde tanıştığı kız olduğunu öğrenince bu fikirden vaz geçer ve onunla para için evlenmeyi kabul eder. Peki evlendikten sonra bile Da Feng, Fu An'ı öldürmek için tuzaklar kurmaya devam edecek mi yoksa kalbini yavaş yavaş ona açacak mı..


Amour et Patisserie - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Paris'ten Tayvan'a dönen pasta şefi bir kız sokakta isimsiz bir pastane açar. Ve müşterisi olmayan bu pastanedegünde sadece 3 çeşit tatlı yapılır. Ve bir gün sırt çantasıyla Tayvan'a gezmeye gelen bahtsız bir oğlanla yolu kesişir. 


Waking Love Up - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Kurbağanın prense değil prensin kurbağaya dönüştüğü masalsı bir dizi. Fakir bir köylü kız, bir şirketin kibirli CEO su arasında geçen bazen masalsı bazen de fazla gerçekçi.
Liu Xiao Bei neşeli bir genç kızdır. Yaşadığı köyün öğretmeni olan babası vefat etmiştir. Köy babasının ona emanetidir. Büyük bir şirketin CEO'su olan Tian Xiang Qi gözünü kızımızın köyüne diker. Köyü alıp otel inşaat etmek amacındadır. Bakalım aşk mı yoksa para mı galip gelecek ..


When Love Walked In - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Genç, yetenekli ve yakışıklı Qing Yu Jiang (Calvin) Başkan Yuan’nın uzun zamandır kayıp torunu Shen Ya Yin (Victoria)’i bulmakla görevlendirilir. Ebeveynlerinin ölümü yüzünden, Ya Yin büyükbabasına karşı sinirlidir. Yu Jiang sadece aralarını düzeltmekle kalmıyor aynı zamanda Ya Yin’in kalbine de girmeyi başarıyor. Ancak aşkları başladığı zaman, Yu Jiang çocukluk arkadaşına olan aşkı yüzünden geri çekilir. Yu Jiang onu bulmaya çalışır, ancak aradığı kişinin taa en başından beri yanında olduğunu fark edemez.


The Queen of SOP - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Eski patronu ve eski erkek arkadaşı Gao Zi Qi ile başarısız bir ilişkinin ardından, internet arkdaşının desteğiyle kendi iş yerini kurmaya karar verir. Bulduğu çalışanlardan biri, Tang Jun, aslında Tom olduğunu, ve o zengin bir iş adamı oğlu olduğunu öğrenince onun niyetlerinden şüphe etmeye başlar, yanlış bir seri ile sonuçlanır.


Bull Fighting - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

İki rakip okulun arasında olan 3. e .3 oynanan bir basketbol turnuvasıyla başlamıştır . Her yıl Düzenlenen bu turnuva sonunda kazanan taraf 13. Cadde'deki basketbol sahasını kontrolünü elinde tutacaktı.Tam tamına 9 yıldır hiç kaybetmeden 13.Cadde'deki basketbol sahasını kontrolü elinde tutuyordular... Ancak şimdi herkesi şaşırtan bir şey oldu, 9 yıldan sonra ilk kez kaybettiler... Ve bunların hepsi bir kız yüzündendi. Ve artık oyunun amacı değişti.... Yeni amaç doğrultusunda neler olacak acaba? Yi Sheng Xue telaşlı sevimli bir kızdır ve Bull Fighting hayranıdır. Jin Zi Cong sadık, çocukluk arkadaşı ve kişisel koruyucusudur daima yanındadır . Ve şimdi hayatlarına yeni biri girmişti. Shen Ruo He, kavgacıydı hayatında dövüş büyük bir bölümünü kapsamaktaydı. Yi Sheng Xue = Shen Ruo He'ya aşık olur ve birlikte olmak konusundaydı ancak önünde bir çok engelle karşılaşacaktı. Bir çok olay gerçekleşmekteydi ve daha da gerçekleşecekti. Acaba Aşk galip gelebilecek mi ..


Love Buffet - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Xiao Feng üniversitenin ilk yıldan itibaren canlı, çocukları seven bir kız.
Kendi yaşamı yeni komşularının gelişiyle altüst olur: Yi Cheng ve Da Ye.
"Aşk" ın tam anlamı nedir? Bunlardan üçü ile bir aşk üçgeni ilişkisi olan dostluk ve aile içerir


Autumn's Concerto - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Kendinden emin başarılı bir hukuk öğrencisi olan Ren Guang Xi 'in hayatı dışardan oldukça mükemmel görünmektedir. Büyük bir şirketin mirasçısı aynı zamanda da başarılı bir hokey oyuncusudur. Ama gerçkete son dersece yalnız ve mutsuz biridir. Ren Guang Xi'in hayatı okul kantinine Bento satmak için gelen Liang Mu Cheng ile tanışmasıyla değişir. Liang Mu Cheng öksüz ama yine de hayat diyen sevgi dolu biridir. İkilinin hayatı Ren Guang Xi'nin hafızasını kaybetmesine sebep olan bir beyin ameliyatının gelişiyle trajediye dönüşür. Ameliyat sonrası Liang Mu Cheng, sevgilisinin annesinin oğlumu rahat bırak söylemlerine daha fazla kulak tıkayamaz ve sevgilisinin henüz haberdar olmadığı bebeğiyle birlikte uzaklara gider.


Sunshine Angel - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Hayat çok garip birşey.. İleriye doğru gittiğin bu yolda seni ne bekliyor bilemezsin.. Sakince kendi halinde yaşarsın yıllardır adada hiçbirşeyden şüphe etmeden... Ve ya zenginsin, ünlüsün.. ve bir anda herşeyden mahrum olursun..
Fırtınadan önceki sessizliğin hüküm sürdüğü bir adada iki gençin hikayesi başlıyor.. Tanış olun zengin ve yakışıklı erkeğimiz Di Ya Xin ve sıradan kızımız Yang Guang.. Ki birgün Okinawa`da olaylı bir şekilde tanışmış ve biribirilerinden hoşlanmamışlardır.. Ama kader ağlarını hep örür ya bu tanışma hikayesi burda bitmemiş ikiliyi Tayvan`da da bir araya getirmiştir.. Bakalım herşeye rağmen çiftimiz ayakta kalmayı başarıp birlikte ola bilecekler mi?


Silence - Shen Qing Mi Ma - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Zhou Shen Shen bir otobüs kazasından sonra konuşma yeteneğini kaybeder. Kazadan sonra arkadaşı Zuo Jun(Dilsiz olmasından kendini suçlu gören arkadaşı) tarafından hastaneye götürülür. Hastanede Qi Wei Yi isimli bacağı kırılmış bir oğlanla tanışır. Wei Yi iyileşip hastaneden ayrılacağı zaman, mağara gibi bir yerin duvarına birbirlerine ait olan iki mektup saklarlar ve 2006 yılının yılbaşı günü oraya tekrar döneceklerine söz verirler.Bu süre içinde ikisi birbirlerine aşık olmuşlardır ama Wei Yi, Shen Shen'in dilsiz olduğunu bilmiyordur. Wei Yi, Shen Shen'den önce hastaneden ayrılmak zorunda kaldığı için Shen Shen'e telefon numarasını verir ve onu aramasını söyler. Yıllar geçmiş, 2006 yılına gelinmiştir ve tekrar karşılaşmışlardır. Fakat birbirlerinin kim olduğundan habersizlerdir.


Just You - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

İşte aşk yaşanmasına karşı olan bir patron ve bu kuralı bozmak içinarkadaşları tarafından görevlendirilen Liang Liang'ın mücadelesini anlatıyor. 


Drunken to Love You - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Lin Xiao Ru (Rainie Yang) ve Song Jie Xiu (Joseph Chang)
Kız ve erkek arkadaşlarına aynı gün ettikleri evlenme tekliflerinden reddedilirler. ikili 24 saat içinde bir barda sarhoş olup ertesi sabah evlenirler. Yani kendilerini evlenmiş olarak bulurlar.Olaylar böyle başlamış olur.Çift nasıl evlendiklerini bile anlayamazken birbirlerine aşık olmuş bulurlar birbirlerini, Dizi Fated to love you ; popüler Tayvan dramasının değişik versiyonudur..


Hi My Sweetheart - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Xue Hai anne ve babasını küçük yaşta kaybetmiş ve kendinden oldukça büyük iki ablası tarafından el bebek gül bebek büyütülmüş ailenin küçük erkek çocuğudur. Evin küçük çocuğu olduğu için özellikle büyük ablası tarafından aşırı korumacı yetiştirilmiş ve sonuç olarak hayatı boyunca hiç arkadaş edinememiş, dünyayı hiç tanıyamamış, asosyal bir tip haline gelmiştir.
Lise de bitip sıra üniversiteli olmaya gelince büyük ablasının kanatlarından hala kurtulamamış olmak Xue Hai'nin canına tak eder ve evini terk edip kendi ayakları üzerinde durmayı öğrenmek ve özgür yaşayabilmek üzere Şangay'a gider. Ablası zenginliğin başına bela getirebileceğinden endişelendiği için ona sahte bir kimlik bulur ve zengin çocuk Xue Hai artık beş parasız Lin Da Lang olarak üniversite yaşamına başlar.
Xue Hai yine kadınlar yönünden bahtsızlığını konuşturur ve herkesin nefret edip korktuğu Chen Bao Zhu'nun pençelerine düşer. Ama Da Lang onun yanlış anlaşıldığına o kadar inanmaktadır ki Bao Zhu'nun kalbine dokunmayı başaracak kadar ısrarcı bir tutum ve saflıkla Bao Zhu'ya tutunur ve bu ikili sevgili olup birlikte 3 güzel yıl geçirirler.


Love, Now - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Yang Yi Ru işkolik bir kadındır..Ailesi ve arkadaşları bu yüzden ona bir eşek şakası yapmaya karar verir..Onu yaşamak için sadece altı ayı olduğuna inandırıp,zihnini boşaltması için tatile gönderirler..İlk gününü güneşli bir sahilde evlenmek ve çocuk sahip olmak istediği bir yabancı için ağlayarak geçirdi.Bilmediği bir şekilde o yabancı yıllar önce tanıştığında ona aşık olmuş olan adamdı..Ertesi gün adam ona evlenme teklif etti ve kadın onunla evlendi..
Ama eşek şakası ortaya çıktığında,yeni evlendiği kocası kendini aldatılmış hissetti ve öfkesini kadından çıkardı.


Borrow Your Love - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

Xie Ping An ve Ye Chen arkadaşlarını birleştirmek için bir çift gibi davranır.Ancak uyuşmazlık ikilisi birbirini çekici bulur.


Office Girls - Tayvan Online Dizi İzle


Dizinin Konusu

 Qin Zi Qi bir MBA mezunudur ve herşey ona bağlıdır çünkü Büyük Jingshi Mağazasının gelecekteki halefidir. Ancak, babası onun iyi bir yönetici olamayacağından endişelenmektedir ve
bu yüzden onu bir yıllığına giriş seviyesinde bir çalışan olarak işe alıp eğitmeye karar verir.
Bu bir yıl boyunca kendi maaşı ile yaşamak zorundadır ve asla gerçek kimliğini açıklayamaz ya da haklarından feragat etmek zorundadır. Shen Xing Reng’in eğlenceli ofiste hayatta kalma kılavuzu olmasaydı Qin'in bir yıl boyunca bu şekilde yaşaması mümkün olmayacaktı.
Jingshi Pazarlama Uzmanı Shen onu $100,000 ev peşinatından kurtarır. Shen hedefe ulaşmak için çok sıkı çalışmaktadır. Shen ve Qin ofis piramidinin dibinden sivrilerek birlikte imkansızı başarır.